16.01.2015 KOCIOŁ WĘGIERSKI (Kraków)

16 Stycznia 2015 godz: 19:00


Już wkrótce, 16 stycznia o 19:00, na Lipowej zawita niezwykły producent,
Węgier z Egeru - Tamas Pok!

Tamas jest zwolennikiem win naturalnych, siedliskowych, a trzeba przyznać, że wychodzą mu one świetnie.
Już w przyszły piątek sam wprowadzi nas w świat swojego winiarstwa...
Będzie można posłuchać, potem porozmawiać, no i oczywiście spróbować ciekawych naturalnych win!

Lipowa nie byłaby tym samym miejscem, gdybyśmy zapomnieli o lokalnej kuchni!
Naszym kucharzem tego wieczoru będzie Paweł Tabor z Węgierskich Specjałów (
https://www.facebook.com/pages/Węgierskie-Specjały/127679127351892)!
Obiecał potrawę prosto z kotła!
Oj, będzie się działo!

Bilety na degustację w cenie 30 zł można zakupić w winebarze oraz przelewem po uprzednim zapisie: wino@krakoslowwines.pl
Zapraszamy!