01.12.2016 DEGUSTACJA NA SŁODKO I SZTUKA ŁĄCZENIA WINA Z JEDZENIEM (Kraków)

1 grudnia w godzinach 20:00-23:00


Tym razem nietypowo degustacja na słodko. Piękne wina, które warto poznać. Każde ma swoją historię, a technika produkcji jest niełatwą sztuką. Jeśli komuś się wydaje, że nie lubi słodkich win, tym bardziej zapraszamy. Każdemu z win dedykowana będzie przygotowana przez nas przekąska. Połączenia znane i nasze debiuty. Zapraszamy!

Terredavino, La Gatta Moscato D’Asti DOCG
Haeffelin, Gewurztraminer Grand Cru Pfersigberg
Michel Lambert, Domaine de Montlong, AOC Monbazillac
Steffen, Beerensauslese
Abbe Rous, Pyrene Banylus

Po prostu degustację poprowadzi Kasia Puk, absolwentka WSET® Intermediate.

Co?
5 różnych win + przekąski...


Ile?
60zł/ możesz, nie musisz wydać na wino

Rezerwacje: (12) 422 0895|poprostuwino@tffg.pl
Prosimy o potwierdzenie rezerwacji