19.12.2016 GRUZIŃSKIE WINA & POLSKIE MIĘSO (Kraków)

19 grudzień w godzinach 18:30-21:00


Zapraszam na degustację - warsztaty podczas których spróbujemy rozmaitych gruzińskich win (od musujących, przez konwencjonalne, po tradycyjne - robione w amforach, kwewri) z różnymi mięsnymi daniami kuchni polskiej. Spotkanie poprowadzi Mariusz Kapczyński (redaktor naczelny Vinisfera.pl).

UWAGA!!! Degustacja jest darmowa, jednak przeznaczona TYLKO dla osób z branży (importerzy, dystrybutorzy, sommelierzy, dziennikarze, blogerzy, etc.). Liczba miejsc jest ograniczona (decyduje kolejność zgłoszeń, pierwszeństwo mają osoby, które jeszcze nie uczestniczyły w gruzińskich degustacjach). BARDZO prosimy o MAILOWE POTWIERDZANIE swojej obecności na degustacji, gdyż kliknięcie opcji "Wezmę udział" czy "jestem zainteresowany" NIE OZNACZA, że zostaną Państwo wpisani na listę obecności. Zgłoszenia (imię nazwisko + dopisek "Gruzja" w tytule) można przesyłać na adres: kapczynski@vinisfera.pl