18.03.2017 WINA CHILIJSKIE W ŁODZI (Łódź)

18.03.2017 w godzinach 19:00-21:00



Kolacja klubowa połączona z degustacją win chilijskich, specjalnie dopasowanych do menu przez szefa kuchni.

Spotkanie prowadzi Dorota Romanowska – redaktorka magazynu „Czas Wina”.

Menu i wina:

Aperitif Prosecco Casa Defra, DOC Prosecco, Veneto

Pierwsza przystawka
Delikatny tatar z dorsza „sous vide” na puree z groszku z galaretką z agrestu i mikroziołami
Tamaya Chardonnay Reserva, DO Valle de Limarí


Druga przystawka
Grillowane warzywa posypane fetą
Tamaya Merlot, DO Valle de Limarí
Tamaya Carménère, DO Valle de Limarí


Danie główne
Antrykot na plackach ziemniaczanych z chimichurri, prażoną cebulką i mini kukurydzą
Tamaya Syrah Reserva, DO Valle de Limarí
Tamaya Malbec / Cabernet Sauvignon / Syrah Reserva, DO Valle de Limarí
Tamaya Winemaker's Gran Reserva Carménère, DO Valle de Limarí

Deser
Mus wiśniowy z cygaretką i kruszonką
Kawa lub herbata

Bilety są dostępne tu