23.03.2017 KOLACJA DEGUSTACYJNA Z PAŁACEM MIERZĘCIN (Warszawa)

23.03.2017 w godzinach 19:00-22:00


Zapraszamy na kolejną winiarską kolację degustacyjną. Tym razem wyjątkowe menu przygotują szefowie Adam Charząstowski i Dawid Łagowski, zaś gościem specjalnym będzie Piotr Stopczyński - enolog Pałacu Mierzęcin, którego win spróbujemy. Wspólnie z nim wieczór poprowadzi Master Sommelier Adam Pawłowski.

Na kolację zapraszamy 23 marca. Koszt 160 zł. Rezerwacja odbywa się mailowo: rafal@edred.pl.

>>>> MENU <<<<

Noole Blanc 2016 🍷

🍴 mierzęciński karp wędzony / placek ziemniaczany / majonezy smakowe / ikra winniczka

Kerling 2015 🍷

🍴 kiełbaska z marynowanego lina / drożdżowy sucharek / chabry / rokitnik

Rosé 2016 🍷

🍴 grasica / kaszanka / owoce leśne

Rondo 2014 🍷

🍴 podwędzana jagnięcina / pęczak / ser kozi broda / pasternak / demi glace

Regent Reserva 2013 🍷

🍴 comber z sarny / cząber / śliwka / ziemniaki gratin

Noole Rouge 2012 🍷

🍴 ser Sami Wańczykówka