12.04.2017 JAK DOBRZE SKONSTRUOWAĆ KARTĘ WIN? (Warszawa)

12.04.2017 w godzinach 15:00-16:00


Witaj,
Reprezentując Stowarzyszenie Sommelierów Polskich będę miał przyjemność poprowadzić dla Ciebie konferencję.

Otrzymałem 60 cennych minut, w szeregu różnych konferencji mających miejsce przy okazji WorldFood Warsaw, na to, by przekazać Ci moje ponad 10 letnie doświadczenie w temacie konstruowania dobrej, działającej Karty Win.

Wniosków, przemyśleń, doświadczeń, tego co warto zastosować, a czego lepiej unikać, jest bardzo dużo, czasu mamy ile mamy, postaram się więc podzielić z Tobą wszystkim co wiem oraz moimi autorskimi pomysłami w skondensowanej i przystępnej formie.

Zagadnienie budowy Karty Win podzielimy na dwie części: techniczną - odnoszącą się do układu/zapisu graficznego karty, oraz praktyczną,
dotyczącą fizycznego jej budowania, doboru win, sezonowości, dopasowania do restauracji, czy możliwości magazynowych.

Jeśli budowa Karty Win w jakimś procencie spoczywa na Twoich barkach - mam nadzieje, że zainspiruje Cię do pozytywnych i efektywnych zmian przy jej tworzeniu oraz dalszego jej rozwijania.
Zapraszam wszystkich zainteresowanych, restauratorów, kelnerów zafascynowanych winem, którzy chcą podnieść poziom usług w miejscu, w którym pracują, sommelierów - do wymiany doświadczeń.
Robert Komosa

Jak dobrze skonstruować kartę win?
12.04 15:00
WorldFood Warsaw
FORUM, HALA 1
EXPO XXI
Prądzyńskiego 12/14
01-222 Warsaw

Do BEZPŁATNEGO WSTĘPU na targi upoważnieni są wszyscy pracownicy firm z sektora spożywczego.

PROSIMY O ZABRANIE ZE SOBĄ WIZYTÓWEK
http://www.worldfood.pl/Rejestracja-on-line.aspx